Başarabiliriz

Site hakkında öneri ve şikayet köşesi

Başarabiliriz

Mesajgönderen Jack_Sparrow » Cmt Oca 16, 2010 8:06 pm

Yanlış anlamayın sakın şikayet falan etmiyorum sizi sadece eksiklerimizi söylüyorum site bu aralar gerçekten çok boş kaldı birşeyler yapmamız lazım en azından aktif olan bir kaç tane admin almalısınız acem kızı ve mirvari yeterince giriyorlar zaten çok aktif olan bir admin almalısınız çünkü giremiyorsunuz vaktiniz olmuyor sizin iyiliğiniz için diyorum siteyi eskisi gibi yapmalıyız hep birlikte elimizden geldiğince lütfen bu site yok olmasın :wink: Başarabiliriz :)
Resim
Jack_Sparrow
SV Biliri
SV Biliri
Kullanıcı avatarı

Üye No: 216

Re: Başarabiliriz

Mesajgönderen vortega » Cmt Oca 16, 2010 11:46 pm

Jack_Sparrow, baba iyi dusunce de :D neden konu aciyorsun :D
bir yoneticiye ozel mesaj yolasan da olurdu :)

butun yoneticiler elerinden geleni yapiyorlardir eminim bu site icin..
Resim
vortega
O Bir Futbol Sihirbazı
O Bir Futbol Sihirbazı
Kullanıcı avatarı

Üye No: 2325
Burç: Kova

Mesajgönderen Jack_Sparrow » Cmt Oca 16, 2010 11:51 pm

vortega yazdı:Jack_Sparrow, baba iyi dusunce de :D neden konu aciyorsun :D
bir yoneticiye ozel mesaj yolasan da olurdu :)

butun yoneticiler elerinden geleni yapiyorlardir eminim bu site icin..

Baba adminler pm ye çok nadir cevap verirler ama konu açınca bakarlar mecburen başka seçenekmi var ki hem konu açmamın sebebi herkes görsün ki yardım elini uzatsın :roll: :wink:
Resim
Jack_Sparrow
SV Biliri
SV Biliri
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen ERD9M » Pzr Oca 17, 2010 9:18 pm

Jack_Sparrow, onu biz daha 1 kaç sene öncede söledik yetkililere çok giren kişilerden biri admin olsun diye verdiğimiz isimler siyasi görüşlerini belli ettiği için olmaz dediler :wink: yani öle bi kişi yokmuş şimdi sitede kimse yok kimi yapıcan ki ? Takılan kişi yok aktif admin olsa ne olur bu siteden çok kişi ayrıldı. ve çoğunun takıldığı kendi siteleri var artık :wink: anlıcan eskiler dönmez artık çok zor :wink:
ERD9M
SV Yenisi
SV Yenisi
Kullanıcı avatarı

Üye No: 43858
Burç: Oğlak

Mesajgönderen Jack_Sparrow » Pzr Oca 17, 2010 10:13 pm

ERD9M yazdı:Jack_Sparrow, onu biz daha 1 kaç sene öncede söledik yetkililere çok giren kişilerden biri admin olsun diye verdiğimiz isimler siyasi görüşlerini belli ettiği için olmaz dediler :wink: yani öle bi kişi yokmuş şimdi sitede kimse yok kimi yapıcan ki ? Takılan kişi yok aktif admin olsa ne olur bu siteden çok kişi ayrıldı. ve çoğunun takıldığı kendi siteleri var artık :wink: anlıcan eskiler dönmez artık çok zor :wink:

Polat abimiz ne demiş Herşeyin Sonunu Düşünen Kahraman Olamaz bir yol bulunur elbet adminler buraya bakacak bekleyip görelim hep birlikte :wink:
Resim
Jack_Sparrow
SV Biliri
SV Biliri
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen AşKaRoĞLu » Prş Oca 21, 2010 12:23 am

ERD9M yazdı: anlıcan eskiler dönmez artık çok zor :wink:

Eskiler dönsede biz almayız ;) sende biliyorsun banlı üyelerin çoğu geldi ve biz tekrar banladık.
Bizim amacımız fazla üye toplayıp para kazanmak değil. Sanal ortamda bir aile ortamı yaratmaktır. Bunuda yıllardır başardık sende dahil olmak üzere şuan gerçek hayattada görüştüğünüz kişileri bu site sayesinde buldunuz. Ve bulmayada devam ediyorsunuz.
Resim
AşKaRoĞLu
Genel Koordinatör
Kullanıcı avatarı

Üye No: 6

Mesajgönderen Jack_Sparrow » Prş Oca 21, 2010 12:34 am

AşKaRoĞLu yazdı:

Eskiler dönsede biz almayız ;) sende biliyorsun banlı üyelerin çoğu geldi ve biz tekrar banladık.
Bizim amacımız fazla üye toplayıp para kazanmak değil. Sanal ortamda bir aile ortamı yaratmaktır. Bunuda yıllardır başardık sende dahil olmak üzere şuan gerçek hayattada görüştüğünüz kişileri bu site sayesinde buldunuz. Ve bulmayada devam ediyorsunuz.

Evet bazı dostlukları arkadaşlıkları bu siteden kazandım ben :wink:
Resim
Jack_Sparrow
SV Biliri
SV Biliri
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen A L O N E » Prş Oca 28, 2010 7:11 pm

Bende uzun zamandır girme imkanı bulamadım

Konu açan arkadaşımızın dediği gibi forum baya bi pasifleşmiş

Etkinlikler ve kaliteli paylaşımlarla eski popülerliğini kazandırmak lazım

Bikaç öneri de ben yapayım hazır yeri gelmişken,

çoğumuz komik resimler yazılar sohbet gibi yerlere takılıyoruz tamam oralarda eğleniyoruz ama oralarda paylaşım yapmanın foruma hiç bir artısı yok bence

download bölümünü biraz daha geliştirmeli tek başlık altında topladığımız topicleri bi kaç parçaya bölmeli ve güncel herkesin rabet ettiği ve aradığı paylaşımlara yönelmek gibi çarelere başvurabiliriz...!
...

Resim

...
A L O N E
SV Sever
SV Sever
Kullanıcı avatarı

Üye No: 8714
Burç: Akrep

Mesajgönderen Jack_Sparrow » Prş Oca 28, 2010 7:45 pm

A L O N E yazdı:Bende uzun zamandır girme imkanı bulamadım

Konu açan arkadaşımızın dediği gibi forum baya bi pasifleşmiş

Etkinlikler ve kaliteli paylaşımlarla eski popülerliğini kazandırmak lazım

Bikaç öneri de ben yapayım hazır yeri gelmişken,

çoğumuz komik resimler yazılar sohbet gibi yerlere takılıyoruz tamam oralarda eğleniyoruz ama oralarda paylaşım yapmanın foruma hiç bir artısı yok bence

download bölümünü biraz daha geliştirmeli tek başlık altında topladığımız topicleri bi kaç parçaya bölmeli ve güncel herkesin rabet ettiği ve aradığı paylaşımlara yönelmek gibi çarelere başvurabiliriz...!

Güzel fikir kardesim en cok aktif olan kısıler bide en cok paylasım kım yapıosa ona yetki verilmeli ki siteyi daha çok güzelleşssin :wink:
Resim
Jack_Sparrow
SV Biliri
SV Biliri
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen BlaCk_es_25 » Cum Oca 29, 2010 4:01 am

Forumda dizi film paylaşımının kaldırılmasının üyelerin azalmasında büyük payı var ama yöneticileride anlamak lazım keyfiyetten kaldırılmadı ama en azından vip üye tarzında bişeyler yapılıp tekrar olması lazım film var hala ama diziler için söylüyorm..
Resim
I'm LeGend
BlaCk_es_25
SV Paylaşanı
SV Paylaşanı
Kullanıcı avatarı

Üye No: 9086
Burç: Yengeç

Mesajgönderen keewel19 » Cum Oca 29, 2010 4:57 pm

Jack_Sparrow, kardes sana katiliyom siteye acil admin transferi yapmaliyiz ben sen ile DEREBAG kardesimi oneniriyorum yeni adminler olarak
keewel19
SV Gurmesi
SV Gurmesi
Kullanıcı avatarı

Üye No: 41240

Mesajgönderen ERD9M » Cum Oca 29, 2010 5:52 pm

AşKaRoĞLu yazdı:

ben sadece banlılar için demiyorum banlamadınız kişiler de takılmıyor en yakın örneği ümit abi :wink: ben sizin bu işi para için yapmadınızı biliorum.ama para için yapmıyorsunuz diye sitenin başı boş bırakılması olmaz.
Ben dahil benim tanıdığım yakın arkadaşlarım bu sitede hemen hemen her başlıkta yazıyorduk.yani sadece siyaset için burda değildik.muhabbet ortamımız süperdi.yeri geldi kendi emeğimizle uploadlar edip linkte sanalvadi nin ismini yazıp paylaştık biz bu site için birşeyler yaptık.
Ama değerlerimize yapılan hakaretlere hakaretle cevap verince hem banlanan olduk hem kötü.Beni en son banladığınızda ben kimseye bırakın demeyi bırak bişey demeden bu siteyi kaç kişi bıraktı :wink: o gün bu gündür site gid gide pasifleşiyor.işte o siteyi bırakanlar sizin banladıklarınız dostları için bıraktılar siteyi.işte ben o dostları bu sitede tanıdığım için siteyi böyle görmek zoruma gidiyor :wink:
ERD9M
SV Yenisi
SV Yenisi
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen BlaCk_es_25 » Cmt Oca 30, 2010 3:32 am

keewel19 yazdı:Jack_Sparrow, kardes sana katiliyom siteye acil admin transferi yapmaliyiz ben sen ile DEREBAG kardesimi oneniriyorum yeni adminler olarak

Önerdiğin kişilerin siteye ne katkıları olmuş bi açıklasan iyi olur.. :) Admin olacak ne yaptılar yani onu soruyorm.
Resim
I'm LeGend
BlaCk_es_25
SV Paylaşanı
SV Paylaşanı
Kullanıcı avatarı

Üye No: 9086
Burç: Yengeç

Mesajgönderen ERD9M » Cmt Oca 30, 2010 5:01 am

BlaCk_es_25 yazdı:
keewel19 yazdı:Jack_Sparrow, kardes sana katiliyom siteye acil admin transferi yapmaliyiz ben sen ile DEREBAG kardesimi oneniriyorum yeni adminler olarak

Önerdiğin kişilerin siteye ne katkıları olmuş bi açıklasan iyi olur.. :) Admin olacak ne yaptılar yani onu soruyorm.

Bu Sitede hiçbişey yapmayanlar admin oluyor zaten :wink: bana banlamaktan başka bişey yapan bitane admin söle :wink:
ERD9M
SV Yenisi
SV Yenisi
Kullanıcı avatarı

Mesajgönderen MiRVaRi » Cmt Oca 30, 2010 5:27 am

Herkes gereğinden fazla konuşmasın.

Herşey sizin tahminleriniz gibi değil.

Yönetim zaten elinden geldiğince sizi dinlemeye çalışıyor.
Bizi Eskiler Tanır, Yeniler Örnek Alır, Görenler Anlatır

Legend back Casablanca
MiRVaRi
Grafik Editör
Grafik Editör
Kullanıcı avatarı

Üye No: 34366

Sonraki

Dön Öneri ve Şikayetleriniz

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir