neden konu aciyorsun

vortega yazdı:Jack_Sparrow, baba iyi dusunce deneden konu aciyorsun
![]()
bir yoneticiye ozel mesaj yolasan da olurdu![]()
butun yoneticiler elerinden geleni yapiyorlardir eminim bu site icin..

ERD9M yazdı:Jack_Sparrow, onu biz daha 1 kaç sene öncede söledik yetkililere çok giren kişilerden biri admin olsun diye verdiğimiz isimler siyasi görüşlerini belli ettiği için olmaz dedileryani öle bi kişi yokmuş şimdi sitede kimse yok kimi yapıcan ki ? Takılan kişi yok aktif admin olsa ne olur bu siteden çok kişi ayrıldı. ve çoğunun takıldığı kendi siteleri var artık
anlıcan eskiler dönmez artık çok zor

ERD9M yazdı: anlıcan eskiler dönmez artık çok zor

AşKaRoĞLu yazdı:ERD9M yazdı: anlıcan eskiler dönmez artık çok zor
Eskiler dönsede biz almayızsende biliyorsun banlı üyelerin çoğu geldi ve biz tekrar banladık.
Bizim amacımız fazla üye toplayıp para kazanmak değil. Sanal ortamda bir aile ortamı yaratmaktır. Bunuda yıllardır başardık sende dahil olmak üzere şuan gerçek hayattada görüştüğünüz kişileri bu site sayesinde buldunuz. Ve bulmayada devam ediyorsunuz.

A L O N E yazdı:Bende uzun zamandır girme imkanı bulamadım
Konu açan arkadaşımızın dediği gibi forum baya bi pasifleşmiş
Etkinlikler ve kaliteli paylaşımlarla eski popülerliğini kazandırmak lazım
Bikaç öneri de ben yapayım hazır yeri gelmişken,
çoğumuz komik resimler yazılar sohbet gibi yerlere takılıyoruz tamam oralarda eğleniyoruz ama oralarda paylaşım yapmanın foruma hiç bir artısı yok bence
download bölümünü biraz daha geliştirmeli tek başlık altında topladığımız topicleri bi kaç parçaya bölmeli ve güncel herkesin rabet ettiği ve aradığı paylaşımlara yönelmek gibi çarelere başvurabiliriz...!

AşKaRoĞLu yazdı:ERD9M yazdı: anlıcan eskiler dönmez artık çok zor
Eskiler dönsede biz almayızsende biliyorsun banlı üyelerin çoğu geldi ve biz tekrar banladık.
Bizim amacımız fazla üye toplayıp para kazanmak değil. Sanal ortamda bir aile ortamı yaratmaktır. Bunuda yıllardır başardık sende dahil olmak üzere şuan gerçek hayattada görüştüğünüz kişileri bu site sayesinde buldunuz. Ve bulmayada devam ediyorsunuz.

keewel19 yazdı:Jack_Sparrow, kardes sana katiliyom siteye acil admin transferi yapmaliyiz ben sen ile DEREBAG kardesimi oneniriyorum yeni adminler olarak

BlaCk_es_25 yazdı:keewel19 yazdı:Jack_Sparrow, kardes sana katiliyom siteye acil admin transferi yapmaliyiz ben sen ile DEREBAG kardesimi oneniriyorum yeni adminler olarak
Önerdiğin kişilerin siteye ne katkıları olmuş bi açıklasan iyi olur..Admin olacak ne yaptılar yani onu soruyorm.

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir