TekTürkiye yazdı:apric17, bir numara bush olmasın çünkü o içerdekiler amerikayı ve bushu çok severler
bu içerdekilerin lenin i sevdiklerini düşünüyorum ben
Moderatör: Fevvavi2003
TekTürkiye yazdı:apric17, bir numara bush olmasın çünkü o içerdekiler amerikayı ve bushu çok severler

KaLP YaNGıNıMSıN yazdı:TekTürkiye yazdı:apric17, bir numara bush olmasın çünkü o içerdekiler amerikayı ve bushu çok severler

KaLP YaNGıNıMSıN yazdı:Bir numarayı ben tahmin ediyorum sanki ama içimde kalsın ÅŸimdi yanlış bir isim hakkında kötü düşünmek hakka girer...

f@n@t!k yazdı:KaLP YaNGıNıMSıN yazdı:Bir numarayı ben tahmin ediyorum sanki ama içimde kalsın ÅŸimdi yanlış bir isim hakkında kötü düşünmek hakka girer...
Ben merak ettim şimdi ama ortakım

KaLP YaNGıNıMSıN yazdı:f@n@t!k yazdı:KaLP YaNGıNıMSıN yazdı:Bir numarayı ben tahmin ediyorum sanki ama içimde kalsın ÅŸimdi yanlış bir isim hakkında kötü düşünmek hakka girer...
Ben merak ettim şimdi ama ortakım
ortakım şimdi ben ismi yazarsam senide benide ortadan kaldırma kararı alırlar en iyisi deşifre etmemek

KaLP YaNGıNıMSıN yazdı:TekTürkiye yazdı:apric17, bir numara bush olmasın çünkü o içerdekiler amerikayı ve bushu çok severler

bir numarayı herkes iyi biliyor dokunulmazlığı kalkarsa görürsünüz

Dön Derin Devlet Mafya ve Siyaset
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir